Gebruiksvriendelijke MODx CMS -systeem

Yoman maakt gebruik van het gratis Open Source MODx systeem. Het systeem MODx is vanwege het gebruiksgemak en vele configuratie mogelijkheden gekozen als basis voor het maken van websites. Met deze applicatie kun je zelf op eenvoudige wijze jouw pagina’s en foto’s beheren. Het is een veelzijdig systeem waarin we ook maatwerk applicaties kunnen bouwen. Met MODx is qua design veel mogelijk, hierdoor wordt een typische CMS-look voorkomen.

Licentiekosten?
MODx is Open Source, het kent hierdoor geen licentiekosten en wordt door actieve gebruikers ontwikkeld. Om het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden zijn er veel modules gratis online te downloaden en te implementeren in het MODx systeem. Op deze manier kunnen we de website uitbreiden met goede applicaties.

Veiligheid
Omdat veel mensen aan deze Open Source ontwikkelen, worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. Je beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Open standaarden en structuren
De ontwikkelingen in de Open Source markt kennen een ‘open’ karakter. Hierdoor realiseren we eenvoudig koppelingen met andere systemen. Vaak worden de open standaarden uit de Open Source markt overgenomen als de standaard in de markt. Je bent dus verzekerd dat jouw systeem eenvoudig met andere systemen kan communiceren.