Hekwerkbanner

In welke tak jouw bedrijf zich ook bevindt, op een gegeven moment is het zo ver: je gaat iets aan jouw pand verbouwen. Er wordt een gigantisch ijzeren hek langs de muur geplaatst, waardoor jouw hele voorgevel is omgeven door spijlen. Het is het waard dat staat vast, want na de klus is het pand een stuk opgeknapt. Maar tijdens de verbouwing ziet het er niet erg professioneel uit en dat kun je als bedrijf niet gebruiken! Wat je wél kunt gebruiken, is een extra manier om jouw naamsbekendheid te vergroten; een manier om de rommel van een opknapbeurt te combineren met een promotionele uiting. Een hekwerkbanner, ook wel hekwerk spandoek genoemd, is hier een uitstekend voorbeeld van. Het houdt de restauratie uit het zicht en biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo, tekst of reclame op groot formaat te bedrukken!

Voor ondernemingen op een afgelegen terrein, zoals een industrieterrein, is dit belangrijk. Je wilt in een omgeving als deze laten zien dat je de zaken op orde hebt. Niemand zal je afrekenen op een verbouwing –, maar iedereen zal het opvallen als je deze uit het oog houdt met jouw hekwerkreclame! Bij zowel afgelegen plekken als bedrijven in een woonwijk of midden in het centrum wordt het gewaardeerd dat er geen puin naar beneden valt. En als je dit kunt combineren met acquisitie, met extra ondersteuning voor jouw campagne, met een aantrekkelijk doek, is dat het beste van beide werelden! 

Het is eigenlijk heel logisch om een hekwerkbanner te laten bedrukken. Jouw logo is overal goed te zijn, waardoor zelfs de verbouwing in huisstijl gebeurt. Het is een super effectieve manier om jouw bedrijfsnaam extra publiciteit te geven. Juist spandoeken zijn een voorbeeld van promotie die je eenmaal laat maken en altijd van profiteert. Bovendien zijn de kosten van een hekwerkspandoek tegenwoordig heel laag. Dit komt door de competitie in de markt van producten bedrukken. De markt is allang niet meer beperkt tot karton, mokken en kleding. En slimme ondernemers maken daar optimaal gebruik van! Jouw hekwerkreclame gaat lang mee, omdat iedere soort banner een ander materiaal heeft. Van PVC tot een gaatjesdoek, Yoman kan je helpen met de juiste keuze te maken. Want met onze hulp is drukwerk bestellen zonder moeite, zo geregeld!