Brochures

Wij geloven dat grafisch ontwerp meer moet zijn dan alleen “mooi zijn” – het gaat over het gebruiken van afbeeldingen, infographics, illustraties, grafieken en lay-outs om ideeën te communiceren en producten of diensten te verkopen. Door gebruik te maken van grafisch ontwerp en visuele branding, bereiken bedrijven organische betrokkenheid en bouwen ze een duurzame relatie met klanten op.

Net als bij iedere reclame-uiting schenken we veel aandacht aan het ontwerp van een brochure. We gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in jouw campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere brochure denken we na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, de doelgroep en de inhoud. En we zouden Yoman niet zijn als we geen vernieuwende invullingen voorstellen, een brochureontwerp dat zal verrassen. Een aparte papiersoort of een manier van vouwen die onverwachts is. Voor ieder brochureontwerp laten we onze creativiteit de vrije loop.

Na het produceren van een brochure kiezen we om deze te laten drukken, of digitaal te verwerken in een USB sleutel of Flipbook.