Offline marketing - Advertentie campagne

Adverteren in kranten en tijdschriften is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Door de overvloed aan media wordt het steeds lastiger om de consument met een advertentie te bereiken. Toch kan adverteren soms verrassende resultaten opleveren. 

Ondanks dat de nieuwe online media veel aandacht trekken, is het verstandig om de traditionele media niet te vergeten. Advertenties in kranten en tijdschriften bereiken nog steeds een grote doelgroep. Een tijdschrift wordt aandachtig gelezen door de doelgroep, omdat deze content bevat die gericht is op de interesse van de lezer. De kans dat jouw advertentie opvalt, is daardoor een stuk groter dan in andere media. Een magazine blijft verder dagen tot weken op de koffietafel liggen, dat maakt jouw advertentie langer houdbaar. Wanneer er gekozen wordt om offline te adverteren in tijdschriften, kranten of andere gedrukte media verzorgen we de opmaak van de advertenties. 

Een advertentie draagt de reclameboodschap met als doel het bekend maken of verkopen van een product, dienst of evenement. Een succesvol advertentie-ontwerp is een juiste combinatie van kleur, artwork, typografie, boodschap en beeld. Yoman bedenkt en realiseert jouw advertenties voor kranten, tijdschriften, vakbladen en andere offline media. Of je nu jouw product wilt verkopen of personeel wilt aantrekken: met professionele ontwerpen zorgen wij ervoor dat jouw advertentie in het oog springt, wordt gelezen én tot actie leidt.

Werkwijze

We ontwerpen de eerste advertentie in de vorm van een template die hergebruikt kan worden. Een vervolg advertentie heeft in veel gevallen dezelfde inhoud en uitstraling. Het formaat moet af en toe aangepast met wellicht een andere tekst of boodschap.