Oude Leijoever

Algemeen

Klantnaam:
Triborgh gebiedsontwikkeling

Opdrachtgever:
Lavertuur planontwikkeling

Project:
Oude Leijoever
Website:
https://www.oudeleijoever.nl

In opdracht van Triborgh hebben we een repsonsive website ontwikkeld voor het project Oude Leijoever. Triborgh is erg te spreken over ons gebruikte CMS systeem MODx. De gebruiksvriendelijkheid ervan zorgt ervoor dat Triborgh zelf de website kan bij houden en uitbreiden.

Zeker handig bij dit bouwproject met meerdere bouwfases. De algemene teksten en de vormgeving blijven elke keer gelijk. Alleen groeit de site mee met de fases van het bouwproject en de verkoop hier van.

Steentje voor steentje wordt de wijk uitgebreidt, zo ook de website.


Beschikbaarheidsmodule

De bezoekers kunnen op de site precies zien welke huizen beschikbaar, in optie of al verkocht zijn. Per kavel zijn alle opties zichtbaar, denkend  inhoud van de woningen, oppervlakte van kavel, type woningen, tuinligging enz enz.

Yoman heeft hiervoor een speciale beschikbaarheidsmodule ontwikkeld, deze wordt door de makelaars zelf beheerd.


Mailchimp

De website en facebook pagina is gekoppeld aan de nieuwsbrief module van mailchimp. Hiermee kan Triborgh zelf makkelijk nieuwsbrieven maken voor de mensen die zich vrijblijvend via de site hebben aangemeld.


Facebook

Op Facebook hebben we voor bevordering van de communicatie pagina aangemaakt. Via dit kanaal kan Triborgh zelf de nieuwsberichten plaatsen en contact houden met de toekomstige bewoners.