ID nr:1
Pagina titel: Home
Long titel: Welkom bij Yoman Productions
Beschrijving: Het reclamebureau van Tilburg voor al uw reclame- en communicatieproducten
Samenvatting:

Content:

Yoman Productions is een full service reclamebureau in Tilburg dat geen loze beloftes doet. Deadline is deadline en afspraak is afspraak. We weten wie we zijn en waar we goed in zijn. Al sinds 2003.

Graag nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor de begeleiding van het totale productieproces van uw reclame- en communicatieplan. Daar waar nodig doen we een beroep op de expertise van vakspecialisten in ons netwerk.

Onze prijzen blijven door deze werkwijze laag; een zelfstandige met netwerk heeft immers geen vast personeel in dienst. Meer over onze werkwijze kunt u vinden onder de studio; over onze werkzaamheden vertellen we uitgebreid bij diensten en in het portfolio kunt u een aantal producties van onze hand bekijken. 


ID nr:15
Pagina titel: headeritems
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
1


ID nr:19
Pagina titel: Home
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
1


ID nr:21
Pagina titel: Contactgegevens
Long titel: Contactgegevens
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Yoman Reclame Studio
LeoXIII straat 90E
5046 KK Tilburg
Tel: 013 - 785 14 47
Fax: 084 - 758 1555
Mobiel: 06 - 245 82 633
E-mail: info@yoman.nl


ID nr:25
Pagina titel: Colofon
Long titel: Wie werkte mee aan deze site?
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Design: Uiteraard Yoman zelf!

Teksten: Marieke Telgenhof

Systeem: Modx

Server: srv.yoman.nl

Fotografie: Eigen werk, Koen Bakx, Sxc.hu


ID nr:27
Pagina titel: Grafisch
Long titel:
Beschrijving: Voorbeelden van ons grafische werk
Samenvatting:

Content:

Op grafisch gebied hebben we een veelheid aan opdrachten uitgevoerd, variërend van het ontwerpen van nieuwe huisstijlen tot het ontwerpen, opmaken en drukken van flyers en brochures inclusief de fotografie

Om u een indruk te geven van ons grafische werk, hebben we een aantal projecten in ons portfolio opgenomen. 


ID nr:12
Pagina titel: -> Nieuwsberichten hier
Long titel: Nieuwsberichten hier
Beschrijving:
Samenvatting: Deze pagina niet bewerken.

Content:
9


ID nr:13
Pagina titel: Home
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
1


ID nr:14
Pagina titel: Nieuwe website online
Long titel: Nieuwe website online
Beschrijving: Nieuwe website online
Samenvatting: We zijn er trots op: onze nieuwe website is 'live'!

Content:

Het mag best gezegd worden: we zijn trots op onze nieuwe website!

Het was nog een heel project, want als je iets wilt veranderen, wil je het natuurlijk graag goed doen en geen half werk leveren. De mogelijkheden van websites zijn ten opzichte van een jaar of vijf geleden enorm gegroeid, dus daar wilden we gebruik van maken. Ook de wensen en verwachtingen van bezoekers zijn in de loop der jaren iets veranderd, dus daar hebben we met de nieuwe site rekening mee gehouden. De vormgeving van de oude site was aan verfrissing toe, vonden we, dus ook daar is flink aan gesleuteld. En het resultaat mag er wezen, vinden wij! 

Kijk rustig rond en geniet van het resultaat van onze noeste arbeid. Mocht u iets zien wat wellicht nóg beter kan, dan horen we dat graag!


ID nr:37
Pagina titel: Over ons
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
2


ID nr:48
Pagina titel: Working bert
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor Bert Timmermans van workingbert heeft Yoman een site opgemaakt met drie verschillende templates waardoor het mogelijk is creatieve combinaties te maken in de vormgeving van de pagina. Het systeem waarin gewerkt wordt, MODx CMS Manager, maakt beeldmateriaal automatisch op maat. 


ID nr:52
Pagina titel: Fotografie de Haenen
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

In samenwerking met fotograaf Koen Bakx zijn we op Golfpark De Haenen een nieuwe serie foto's gaan maken. Deze foto's zijn voor algemeen gebruik van hun diverse reclameuitingen.


ID nr:55
Pagina titel: Concept
Long titel:
Beschrijving: Heldere concepten ontwikkelen
Samenvatting:

Content:

Wanneer bij u het plan is ontstaan om op het gebied van reclame en communicatie nieuwe stappen te zetten, zijn wij er om dat plan verder met u uit te werken. Uw ideeën kunnen wij vertalen naar heldere concepten welke vervolgens als vanzelf leiden naar ontwikkeling en realistatie van de gekozen reclamemiddelen. De ervaring leert dat nauwe samenwerking tussen Yoman en de klant, de beste resultaten oplevert. 


ID nr:61
Pagina titel: WWW
Long titel: Webhosting op het world wide web
Beschrijving: Hosting Services
Samenvatting:

Content:

Een website kan uiteraard niet zonder domeinnaam en zonder webhosting. Yoman verzorgt beide voor u. Met onze Hosting Services beschikt u over een snel, veilig en stabiel platform voor uw website(s) onder uw eigen domein(en). Onze servers staan namelijk in het zwaar bewaakte datacenter op Schiphol in Amsterdam waar 24/7 systeembeheerders voor u klaarstaan. LEES MEER 

Naast de snelheid en veiligheid moet bij een website rekening worden gehouden met onder andere teksthosting en de zoekmachineoptimalisatie (SEO). 


ID nr:85
Pagina titel: Dura Vermeer
Long titel:
Beschrijving: Grafische producties Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV maakt als zelfstandige werkmaatschappij deel uit van Dura Vermeer Groep NV, een veelzijdig en innovatief bouw- en infraconcern dat behoort tot de grotere spelers in de Nederlandse bouwbranche.

Yoman verzorgde diverse grafische producties voor diverse aanbestedingen.


ID nr:92
Pagina titel: Rollup Banners
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Een rollup banner is een presentatiesysteem dat binnen enkele seconden staat en makkelijk te vervoeren is door de bijgeleverde nylon draagtas. De cassettes staan garant voor een stevige basis. Presentatie achter de rug? Binnen no-time zit het doek weer terug opgerold in de cassette.


ID nr:98
Pagina titel: Handout presentatie Rhiant
Long titel:
Beschrijving: Hand-out presentatie Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Dura Vermeer heeft samen met de Van Ieperen Groep een meeting gehad bij Rhiant. Bij een dergelijke professionele presentatie hoort natuurlijk een mooi vormgegeven hand-out.


ID nr:103
Pagina titel: Huisstijl
Long titel:
Beschrijving: Huisstijl Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:

Toen het golfpark nog in aanbouw was en het clubhuis nog in de steigers stond, ontwikkelde Yoman alvast het logo, de visitekaartjes, briefpapier, enveloppen enz. Je kunt het maar vast hebben!

De ontworpen huisstijl voor het park hebben we om eenheid te creëren ook als basis gebruikt voor die van de bijbehorende school en club. Eén herkenbaar beeldmerk; één uitstraling. 


ID nr:110
Pagina titel: Werkwijze website
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Fases voor website productie

Om een internetsite te maken, heeft Yoman een aantal fases opgesteld die doorlopen
worden om tot een goed werkende site te komen. Deze fase-indeling is tevens de wijze van facturering.

- Conceptfase
- Ontwerpfase
- Templateuitwerking
- Productiefase
- Afwerking/testfase
- Onderhoudsfase


Concept
In de conceptfase zetten we uw wensen op een rij. We bepalen samen wat er in de site wordt opgenomen en wat niet. De structuur van de site wordt vormgegeven en vastgelegd. Hierbij bepalen we ook welke technieken wel en niet gebruikt gaan worden.

Ontwerp
Rekening houdend met de gewenste technieken en met destructuur die in de conceptfase zijn vastgelegd, wordt een eerste ontwerp gemaakt. Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met bestaande huisstijlen en wensen van de organisatie. In de praktijk zijn dit meerdere visuals van diverse pagina’s. Deze ontwerpen worden voorgesteld tijdens een bespreking.
De opmerkingen en wensen worden mee teruggenomen naar de studio en verwerkt tot een nieuw ontwerp voorstel. Bij het tweede ontwerpvoorstel zullen de laatste puntjes die op de i moeten komen, worden besproken en kan het geheel uitgewerkt worden tot een definitief ontwerpvoorstel. Indien dit akkoord is, gaan we over naar de volgende fase.

Template uitwerking
Het visueel concept wordt uitgewerkt tot een technische template. In deze fase wordt de basisopzet van de site bepaald. Zo kan men zien hoe de interface loopt, van de intro- tot de voorbeeldpagina die onderin het stroomschema staat. Als deze fase klaar is, krijgt men zicht op hoe het geheel eruit gaat zien en hoe de pagina’s daadwerkelijk reageren in een webbrowser.

Productie
Nadat de template van de site is goedgekeurd, wordt overgegaan tot de daadwerkelijke
productie. De aangeleverde content laten we in de pagina’s lopen, applicaties worden geprogrammeerd, formulieren scherp gezet, databases worden gevuld /gekoppeld en foto’s worden omgezet naar het juiste formaat.

Afwerkings/test fase
Wanneer de productie is afgerond wordt de gehele site getest in de diverse browsers. Social media worden gekoppeld met bestaande of nieuwe accounts. Statistieken worden op nul gezet en de site wordt gekoppeld met de externe websites. Nadat het geheel doorgrondig is gecheckt kan het geheel online en is de site actief.

Onderhoudfase
Nadat de site online is gegaan, zijn er altijd nog onderdelen die up-to-date moeten worden gehouden. Indien er in de conceptfase is gekozen voor een Content Management Systeem, dan kan de bevoegde zelf de updates verzorgen. In andere gevallen kan de webmaster tegen uurtarief hier zorg voor dragen.


ID nr:111
Pagina titel: Hosting
Long titel:
Beschrijving: Hosting
Samenvatting:

Content:

Onze Hosting Services zijn zeer geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een goede en betaalbare provider. Met onze Hosting Services beschikt u over een snel, veilig en stabiel platform voor uw website(s) onder uw eigen domein(en). Indien er toch problemen zijn neemt Yoman contact op met de technische dienst van de servers en voorziet u van mondelinge feedback. Onze servers staan in het zwaar bewaakte datacenter op Schiphol in Amsterdam rechtstreeks gekoppeld aan de grote backbone van het internet.


Waarom hosting bij Yoman
Yoman heeft een eigen server gehuurd. Indien er problemen zijn weet Yoman precies wie hij moet contacteren. Tevens weten we precies welke database koppelingen gemaakt kunnen worden en zorgen we zelf voor een dagelijkse dubbele backup van de website.

• Webhosting van topkwaliteit
• Ruim 45.000 klanten gingen u voor
• Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail
• Uptime van 99.9% op alle hostingpakketten
• Oplevering binnen 8 uur
• Bij ons krijgt u de beste service er gratis bij
• Snel en gemakkelijk controlpanel
• Snel antwoord op al uw vragen
• Datacenter te Amsterdam
• Dagelijkse dubbele backups voor optimale zekerheid


Webhosting van topkwaliteit!

• Ruim 40 powertools bij elk pakket
• DirectAdmin controlpanel
• Supersnel netwerk
• Eigen website statistieken
• PHP5, Mysql5 en Perl ondersteuning
• Onbeperkt aantal subdomeinen
• Onbeperkt mysql databases
• Onbeperkt aantal e-mailadressen
• Spam & Virusfilter
• Pop3 & Imap ondersteuning
• Webmail


ID nr:112
Pagina titel: CMS systeem MODx
Long titel:
Beschrijving: MODx CMS Manager
Samenvatting:

Content:

CMS systeem MODx
Yoman maakt gebruik van het gratis Open Source MODx systeem. Het systeem MODx is vanwege het gebruiksgemak en de vele configuratie mogelijkheden gekozen als basis van voor het maken van websites. Met deze applicatie kunt u zelf op eenvoudige wijze uw pagina’s en foto’s beheren. Het is een veelzijdig systeem waarin ook maatwerk-applicaties gebouwd kunnen worden. Met MODx is qua design veel mogelijk, hierdoor wordt een typische CMS-look voorkomen.

Veiligheid
Omdat er veel mensen aan deze Open Source ontwikkelen worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. U beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Open Standaarden en structuren
De ontwikkelingen in de Open Source markt kennen een ‘open’ karakter. Hierdoor kunnen
koppelingen met andere systemen eenvoudig gerealiseerd worden. Vaak worden de open standaarden uit de Open Source markt overgenomen als de standaard in de markt. U bent er dus van verzekerd dat uw systeem eenvoudig met andere systemen kan communiceren.

Licentiekosten?
MODx is een Open Source, het kent dus geen licentiekosten en wordt door actieve gebruikers ontwikkeld. Om het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden zijn er veel modules gratis online te downloaden en te implementeren in het MODx systeem. Op deze manier kunnen we de website uitbreiden met goede applicaties.


ID nr:114
Pagina titel: Wie
Long titel: Wie ben ik?
Beschrijving: Jasper Jaspers alias Yoman
Samenvatting:

Content:

Yoman, dat ben ik, Jasper Jaspers. Aangenaam.

Na mijn studie Grafisch Management op het Grafische Lyceum in Eindhoven ben ik mijn loopbaan begonnen bij reclamestudio Nadwork. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van reclame. Het internet werd in die tijd geboren en de eerste websites werden gemaakt terwijl internet explorer nog op de tekentafel lag. De internetontwikkelingen interesseerden me direct; ik zag kansen.

Wie niet waagt, die niet wint, dus in 2003 besloot ik voor mezelf te beginnen en richtte ik, naast mijn vaste werk, Yoman Productions op. Hoewel ik als leidinggevende bij uitgeverij CTP -waar ik een grafische DTP-afdeling heb mogen oprichten- een aantrekkelijke baan had met een workflow van 60 gemeentegidsen per jaar en waar ik verantwoordelijk was voor zo'n 5000 advertenties, bleef het zelfstandig ondernemerschap naar me lonken. 

In 2010 heb ik definitief gekozen voor mijn passie: Yoman Productions. Sindsdien zet ik me fulltime in voor mijn bedrijf. En ik niet alleen, want  met een flexibel inzetbaar team van specialisten verzorgt Yoman vele reclame-uitingen voor diverse klanten. Hoe groot of klein deze klanten ook zijn, ze worden allemaal als koning behandeld.


ID nr:125
Pagina titel: Sitemap
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
29


ID nr:16
Pagina titel: footeritems
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
1


ID nr:2
Pagina titel: De Studio
Long titel: Yoman Productions werkt vanuit een creatieve studio
Beschrijving: Een studio met creatieve experts
Samenvatting:

Content:

Yoman doet zijn werk vanuit een studio vol creatievelingen met ieder zijn eigen expertise. Een aantal expertises overlapt elkaar geheel of gedeeltelijk, wat het mogelijk maakt elkaars werk aan te vullen, over te nemen en/of om elkaar te adviseren. Dat houdt je scherp!

We werken samen aan diverse projecten, maar zijn ondertussen allemaal onafhankelijke ZZp'ers. Kortom, we maken volop gebruik van de lusten en verdelen waar nodig de lasten. En dat is ook in uw voordeel, want door deze constructie houden we de kosten laag, halen we altijd onze deadlines en zijn onze producten/diensten zeer betaalbaar. 


ID nr:9
Pagina titel: Nieuwsoverzicht
Long titel: Nieuwsoverzicht
Beschrijving: Laatste Nieuws Blog Yoman Reclame Studo Productions Reclameburo
Samenvatting:

Content:

[!Ditto? &startID=`12` &dateSource=`pub_date` &filter=`archiefdatum,1508580149,3` &display=`all` &sortBy=`pub_date` &sortDir=`DESC` &tpl=`dt_nieuwslijst` &phx=`1` &language=`nederlands` &noResults=`

Geen nieuwsberichten gevonden

` &hideFolders=`1` &globalFilterDelimiter=`.` &extenders=`request` &id=`sz` &showInMenuOnly=`1` !]


ID nr:67
Pagina titel: 11 januari 2013
Long titel: Genieten van nieuwe mac
Beschrijving:
Samenvatting: Na een paar dagen van installeren en configureren is hij klaar. Razendsnel openen de programma's door de Fusion drive.

Content:

Een paar maanden geleden is mijn trouwe Powerbook overleden. In eerste instantie wilde ik wachten op de nieuwe Imac 27 inch. Maar gezien de kosten en de mogelijkheden was het verstandiger om een MacMini te kopen.
Nu hij geïnstalleerd is is het echt een genot om mee te werken. Er zijn 2 beeldschermen op aangesloten, een 27 inch en een 24 inch. In eerste instantie had ik 2 x 27 inch bedacht, maar helaas kon het blijkbaar niet om met mijn bestaande mini display aan te sluiten op een thunderbolt.


ID nr:29
Pagina titel: Sitemap
Long titel: Sitemap
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:31
Pagina titel: LeoXIII
Long titel: Locatie Yoman Productions
Beschrijving: In een Tilburgse creatieve omgeving met onder meer gastatelier LEO XIII
Samenvatting:

Content:

Yoman is gevestigd in een voormalig schoolgebouw (1908) dat sinds 1995 omgebouwd is tot woon- en werkstudio's voor verscheidene kunstenaars en zelfstandig ondernemers binnen de creatieve sector. 

Misschien bent u al bekend met het gastatelier LEO XIII? Dit is een onderzoeksplek bij ons in het schoolgebouw waar jonge (inter)nationale kunstenaars de kans krijgen om gedurende een aantal maanden een experiment aan te gaan en in de ontwikkeling van hun werk een sprong kunnen maken. Ze werken toe naar een expositie van hun werk die ook voor publiek toegankelijk is.


ID nr:43
Pagina titel: Internet
Long titel:
Beschrijving: Voorbeelden van door ons ontworpen en ontwikkelde websites
Samenvatting:

Content:

Yoman verzorgde al internetsites toen Explorer van Microsoft nog geboren moest worden. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is de website niet meer weg te denken uit het reclameplan. Dat weten onze klanten als geen ander.

Op deze pagina vindt u een greep uit de websites die Yoman heeft gebouwd.


ID nr:49
Pagina titel: Lavertuur
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Lavertuur is een planontwikkelingsbedrijf. Men wil via internet aan de klant kunnen laten zien in welke fase een bepaald project zit. Dit doen ze door foto's op de site te plaatsen waar automatisch een animatie van wordt gemaakt, een fotoboek en een thumbnail voor de overzichten. Omdat er regelmatig nieuwe informatie gedeeld moet worden, hebben we het systeem met enige aanpassingen en koppelingen nóg gebruiksvriendelijker weten te maken. Simpele invoer van gegevens, leidt tot uitgebreide uitvoer van data.


ID nr:53
Pagina titel: Fotografie op locatie
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

In samenwerking met Laurens Smak zijn we op locatie bij Grootendorst Banket BV foto's gaan maken. In de fabriek hebben we het personeel en het productieproces in beeld gebracht.


ID nr:56
Pagina titel: Grafisch
Long titel:
Beschrijving: Volledige productiebegeleiding grafische producties
Samenvatting:

Content:

Voor alle soorten drukwerk, variërend van standaard werk tot unieke producties, kunt u bij Yoman terecht. Wij verzorgen het volledige traject van het ontwerp tot aan de drukkerij. Wij kunnen zelfs de fotografie voor bijvoorbeeld een brochure verzorgen. Natuurlijk betrekken we u bij alle stappen, maar de daadwerkelijke productiebegeleiding nemen wij voor onze rekening. 


ID nr:60
Pagina titel: SEO
Long titel:
Beschrijving: SEO-vriendelijke content met CMS
Samenvatting:

Content:

Wie gevonden wil worden op het wereldwijde web, zal rekening moeten houden met een aantal zaken, bijvoorbeeld met:

Oftewel, een webpagina moet SEO-vriendelijke content bevatten en daar helpen wij u graag mee.

Een website vraagt onderhoud en moet regelmatig geüpdatet worden. Dat kan met een content management systeem (CMS). 


ID nr:86
Pagina titel: De Haenen
Long titel:
Beschrijving: Grafische producties Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:

In 2007 werd Yoman benaderd om de huisstijl te ontwikkelen voor een nieuw golfpark, De Haenen. Een productie vanaf het allereerste begin begeleiden is natuurlijk een geweldige uitdaging. We zijn begonnen met het ontwerpen van een logo. Al snel kwam daar de internetsite bij en vervolgens ook bedrukte golfballen, flyers, advertenties, vlaggen, kleding, lcd-schermen, cadeaubonnen, waardecheques, brochures, offertemappen en nog veel meer... 


ID nr:93
Pagina titel: Belettering
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor de prijs van een gemiddelde advertentie in een lokale krant, kunt u ook uw bedrijfswagen of bedrijfspand, opvallend (of juist subtiel) laten beletteren.

Een advertentie is ongeveer 3 dagen 'houdbaar' maar deze reclame gaat jaren lang mee!

Kortom, voor ieder budget een uitstekende investering.


ID nr:99
Pagina titel: Project Hof van Dorst
Long titel: Hof van Dorst
Beschrijving: Flyers Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Het project “Hof van Dorst” bestaat uit 32 grondgebonden woningen en 56 parkeerplaatsen. Om het project in Roosendaal onder de aandacht te brengen, zijn ruim 20.000 flyers rondgebracht in de omgeving. Op de flyer stond een internetadres waar geïnteresseerden gebruik van konden maken om zich in te schrijven en waar ze de brochure met alle gegevens konden downloaden. De inschrijvingen werden verwerkt in een database en met slechts een druk op de knop had de klant een overzicht in Excell met daarin de inschrijvingen.


ID nr:104
Pagina titel: Advertenties
Long titel:
Beschrijving: Advertenties Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:

Yoman verzorgde vele advertenties voor Golfpark De Haenen. Het doel verschilde per advertentie. 


ID nr:17
Pagina titel: robots.txt
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
# Default modx exclusions User-agent: * Disallow: /assets/cache/ Disallow: /assets/docs/ Disallow: /assets/export/ Disallow: /assets/import/ Disallow: /assets/modules/ Disallow: /assets/plugins/ Disallow: /install/ Disallow: /manager/ Disallow: /leoXIII/ # For sitemaps.xml autodiscovery. Uncomment if you have one: Sitemap: https://www.yoman.nl/sitemap.xml


ID nr:20
Pagina titel: Disclaimer
Long titel: Disclaimer
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Ondanks de zorg en aandacht die Yoman aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op deze site wordt gepubliceerd onjuist of onvolledig is. De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie overnemen, openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yoman. Het ontwerp van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder toestemming niet gebruikt of gekopieerd worden.

Yoman kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Binnen deze website zijn relevante externe links opgenomen. Yoman is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.

Yoman sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site of met het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of als gevolg van de tijdelijke onmogelijkheid om te kunnen raadplegen Het is niet toegestaan om de normale werking van deze site te verstoren of de integriteit daarvan te schenden. Hieronder wordt mede begrepen het veranderen van de inhoud, evenals het kraken en hacken van de website.


ID nr:4
Pagina titel: Diensten
Long titel: Realisatie van ideeën
Beschrijving: Voor de realisatie van al uw ideeën op het gebied van reclame en communicatie
Samenvatting:

Content:

Bij Yoman kunt u terecht voor reclame- en communicatieproducten. Dat mag duidelijk zijn. Maar wanneer u kiest voor de diensten van Yoman, kiest u voor veel meer. Per categorie kunt u hiernaast lezen wat wij zoal te bieden hebben. 


ID nr:10
Pagina titel: Nieuwsarchief
Long titel: Nieuwsarchief
Beschrijving: Archief Nieuws Yoman Reclamebureau Oud Noord Tilburg
Samenvatting:

Content:

[!Ditto? &startID=`12` &dateSource=`pub_date` &filter=`archiefdatum,1508580149,4` &display=`all` &sortBy=`pub_date` &sortDir=`DESC` &tpl=`dt_nieuwslijst` &phx=`1` &language=`nederlands` &noResults=`

Geen nieuwsberichten gevonden

` &hideFolders=`1` &globalFilterDelimiter=`.` &extenders=`request` &id=`sz` &showInMenuOnly=`1` !]


ID nr:22
Pagina titel: Zoeken
Long titel: Zoeken
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
[!AjaxSearch? &ajaxSearch=`0` &showInputForm=`1` &grabMax=`10` &maxWords=`10` &language=`nederlands` &pagingType=`0` &showPagingAlways=`1` &breadcrumbs=`Breadcrumbs,showHomeCrumb: 1,showCrumbsAtHome:1,currentAsLink: 1` &parents=`` !]


ID nr:44
Pagina titel: Reclame
Long titel:
Beschrijving: Voorbeelden van zeer betaalbare en effectieve reclamemiddelen
Samenvatting:

Content:

Wanneer onze klanten al een sterke huisstijl -al of niet door ons ontworpen- hebben, kunnen we de communicatiekracht vergroten door nieuwe marketinginstrumenten in te zetten. Het klantenbereik kan bijvoorbeeld vergroot worden door gebruik te maken van: (auto)belettering, banners, vlaggen, bedrukte kleding, presentatieborden en QR-codes. 

Een aantal voorbeelden van deze effectieve reclamemiddelen die bovendien zeer betaalbaar zijn, ziet u hiernaast. 


ID nr:50
Pagina titel: NTOC
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

De website van NTOC medische techniek BV was in eerste instantie gemaakt in platte html. Yoman heeft de website omgezet naar een beheersbaarder MODx systeem dat meer mogelijkheden biedt dan html. 


ID nr:54
Pagina titel: Smult u even mee
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Naast de foto's in de fabriek hebben we een sessie gehad in de studio om het product van Grootendorst goed in beeld te brengen. 


ID nr:59
Pagina titel: Internet
Long titel:
Beschrijving: Gespecialiseerd in internetreclame en webbuilding
Samenvatting:

Content:

Websites, social media, webshops; wie denkt dat een bedrijf tegenwoordig nog groot kan worden zonder deze elementen, kan weleens bedrogen uitkomen. De consument van nu wil digitaal op zijn wenken worden bediend; u zou dus wel gek zijn om aan die wens geen gehoor te geven. En laten wij nou precíes gespecialiseerd zijn op het gebied van internetreclame en webbuilding! 


ID nr:62
Pagina titel: CMS
Long titel:
Beschrijving: Gebruiksvriendelijk werken met MODx CMS Manager
Samenvatting:

Content:

Content management systemen (CMS) helpen gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben op het gebied van webbeheer om hun websites zelf bij te houden. Wijzigingen kunnen dus worden gemaakt zonder tussenkomen van een expert.

Yoman werkt met MODx, een open source systeem dat heel gebruiksvriendelijk is, gratis aan te schaffen is, weinig onderhoudskosten heeft, eenvoudig uitgebreid kan worden met allerlei modules en dat qua vormgeving en design veel creatieve mogelijkheden biedt. Waarom MODx, klik hier!


ID nr:64
Pagina titel: Samenwerken is ons sleutelwoord
Long titel:
Beschrijving: Samenwerken van concept tot eindproduct
Samenvatting:

Content:

Yoman vindt het van het grootste belang om samen met de klant richting te geven aan een project. We betrekken u bij iedere fase in het proces van concept tot eindproduct. 

Tijdens de eerste kennismaking brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens maken we op basis daarvan een aantal globale schetsen/plannen, die we aan u zullen presenteren. U bepaalt waar uw voorkeur naar uitgaat en dat wordt het uitgangspunt waarmee we verder de ontwerpfase ingaan. Na afronding van de ontwerpfase, gaan we naar de concrete toepassingen van het gewenste product. Tussentijds zijn er bij iedere fase momenten van evaluatie en bijsturing, zodat we zeker weten dat we op één lijn zitten. 


ID nr:65
Pagina titel: Routebeschrijving
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Tips voor het laatste stukje in de stad naar Yoman. Volg de borden naar het Textielmuseum, gelegen aan de Goirkestraat.
 
De Goirkestraat kent precies één verkeersdrempel. Hier sla je af het kleine straatje in (Smidspad). Daarna eerste straat links en je bent gearriveerd op de Leo XIII straat. Je kunt hier je auto parkeren. Aan de rechterkant van de straat (na ca. 200m) bevindt zich een groot groen hek. Dit is de toegang naar Yoman. Loop het plein helemaal over en loop door tot het eind, richting de witte trap. Hier vind je Yoman op nummer 90 E.


ID nr:68
Pagina titel: 22 januari 2013
Long titel: Dagje naar de beurs!
Beschrijving:
Samenvatting: Gisteren met een ex-klasgenoot naar de beurs geweest. Vorig jaar ook bezocht maar....

Content:

We hadden het idee dat de stands van vorig jaar weer waren opgezet. Er zal vast een en ander nieuws gepresenteerd zijn, maar niet interressant voor ons. Maar het is leuk om een jaarlijks uitje met elkaar te hebben. Bespreken van elkaars zaken en ervaringen.

Ik miste de verse geur van inkt, dat is tegenwoordig ingewisseld voor toner en andere grote inkjet printers. Links en rechts een afwerker die het nog probeert met speciale afwerktechnieken.

Sign heb ik niet zoveel mee, tenminste niet om zelf te gaan maken of produceren. Indien een klant iets nodig heeft op Sign gebied, weet ik nu wel wat er zoal mogelijk is.

Zag wel een foliebeplakker van auto's. Voor 2.500 euro zou hij heel mijn Mercedes uit 1967 kunnen beplakken. Wellicht een idee.

De hapjes die gratis op de beurs verkrijgbaar waren smaakten best goed!


ID nr:87
Pagina titel: Montfortanen
Long titel:
Beschrijving: Grafische producties Montfortanen
Samenvatting:

Content:

Yoman verzorgt al jaren de website van de montfortanen. In 2012 heeft Wiel Logister, die in 1959 is toegetreden tot de Montfortanen, een nieuw boek geschreven Geraakt door de nederigheid van God. De vormgeving hiervan is door Yoman verzorgd. Voor de presentatie van het boek is een bijpassende flyer ontworpen en een postzegel.

Na de positieve reacties op de vormgeving van het boek heeft Yoman het halfjaarlijkse tijdschrift Wijzer in een nieuw jasje mogen steken.


ID nr:94
Pagina titel: Vlaggen, hekwerk e.d.
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Een uitgehangen vlag is al van veraf zichtbaar. Ook een op maat gemaakt doek voor over uw hekwerk is een reclamemiddel dat de (potentiële) klant duidelijk laat zien waar uw bedrijf zit. Bovendien ziet het er meteen verzorgd uit.


ID nr:100
Pagina titel: Project Bloemenbuurt Eindhoven
Long titel:
Beschrijving: Brochure Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Dura Vermeer heeft voor het project Bloemenbuurt-Zuid in Eindhoven een aantrekkelijk planconcept ontwikkelt.

Het grafische gedeelte is geheel door Yoman verzorgd. In de brochure is gebruik gemaakt van bedrukte transparante vellen om ieder hoofdstuk een extra dimensie te geven.


ID nr:105
Pagina titel: Flyers en brochures
Long titel:
Beschrijving: Brochures Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:

Yoman heeft diverse brochures gemaakt voor het golfpark. Een ledenwervende brochure, bijvoorbeeld, en een speciaal op business gerichte brochure. Deze laatste verstuurt het park in een zakelijke offertemap met een persoonlijk visitekaartje erbij.


ID nr:126
Pagina titel: Disclaimer
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
16


ID nr:3
Pagina titel: Portfolio
Long titel: Portfolio
Beschrijving: Een portfolio om trots op te zijn
Samenvatting:

Content:

Onze klanten zijn bepaald niet de minsten, zoals u kunt zien in ons portfolio. Wij zijn er dan ook trots op dat zij ons in het verleden hun vertrouwen hebben gegeven en met ons de samenwerking zijn aangegaan. 

Per categorie laten wij u graag een aantal door ons opgeleverde producten zien. Ook kunt u hier onze lijst van klanten bekijken.


ID nr:26
Pagina titel: Privacy
Long titel: Privacy statement
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Yoman respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw e-mail en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Yoman zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
 
Yoman kan de verzamelde gegevens gebruiken om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Yoman verkoopt uw gegevens niet
Yoman zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Yoman gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Yoman geen cookies ontvangt.
 
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Yoman, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


ID nr:11
Pagina titel: Supportformulier-loader
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
Yoman: supportformulier

Yoman: supportformulier

 

 

Gegevens worden verzameld.
Dit kan 10 seconden duren.
Eén momentje geduld aub...


ID nr:36
Pagina titel: Quick links
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:41
Pagina titel: Supportformulier
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
Yoman: supportformulier

Yoman: supportformulier

[!checkField!] [!eForm? &formid=`ContactForm` &subject=`Feedback van [.ipadres.] ((email))` &to=`jasperjaspers@gmail.com` &tpl=`supportform` &report=`supportformreport` &thankyou=`supportformthankyou` &invalidClass=`invalidValue` &requiredClass=`requiredValue` &from=`supportform@yoman.nl` &fromname=`Support Yoman.eu` &eformOnValidate=`checkField` &replyto=`email` &submitLimit=`0` &protectSubmit=`0` &sendAsHtml=`1` &language=`nederlands` &allowhtml=`1` !]


ID nr:45
Pagina titel: Fotografie
Long titel:
Beschrijving: Voorbeelden van door ons verzorgde fotografie
Samenvatting:

Content:

De juiste foto's in bijvoorbeeld een brochure, bepalen de kracht van het medium. Een sfeerbeeld of productfoto maakt het verhaal compleet en zorgt ervoor dat bij de doelgroep het gewenste gevoel wordt opgeroepen. Yoman verzorgde de professionele fotografie voor verschillende klanten. 


Hiernaast ziet u een aantal foto's uit fotosessies die we op locatie hebben gemaakt.


ID nr:58
Pagina titel: Reclame
Long titel:
Beschrijving: Samen de strategie en reclamemiddelen bepalen aan de hand van uw reclamedoelen
Samenvatting:

Content:

Reclame kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Misschien wilt u uw doelgroep verbreden en potentiële klanten kennis laten maken met uw product of dienst. Of u wilt uw bedrijfsimago een boost geven om de concurrent een stap voor te blijven. Of misschien wilt u een tijdelijke campagne starten om een naderende actie te promoten. Alles is mogelijk. 

Ieder doel vraagt om een passende strategie en passende reclamemiddelen. Yoman denkt graag met u mee over de juiste aanpak om uw reclamedoel te bereiken. Zo is het met betrekkelijk eenvoudige middelen vaak al mogelijk het consumentenbereik aanzienlijk te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan: (auto)belettering, QR-codes bij advertenties, vlaggen etc.


ID nr:63
Pagina titel: SM
Long titel: Social Media
Beschrijving: Advies en trainingen over gebruik Social Media voor uw onderneming
Samenvatting:

Content:

De kracht van social media is ontzettend groot en daarmee is marketing belangrijker geworden dan ooit. Wie niet van zich laat horen via social media, laat kansen liggen. Door actief gebruik te maken van verschillende sociale platformen, vergroot u uw bereik en laat u zien dat u helemaal van deze tijd bent!

Yoman adviseert u graag over de sociale media die wel of niet geschikt zijn voor uw bedrijf en geeft trainingen in het gebruik ervan.


ID nr:51
Pagina titel: Asego
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor Asego in Limburg heeft Yoman een zogenaamde responsive site gemaakt. Het ontwerp van een responsive website schaalt als het ware mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.


ID nr:66
Pagina titel: Bedrijfsgegevens
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

KvK
Naam: Yoman
Vestigingsadres: Leo XIII Straat  90  E
Vestigingsplaats: 5046KK  Tilburg
KvK-nummer: 18077808  0000

BTW
BTW: 1041.53.299.B01

Bank
62 47 25 952 ABN-AMRO te Tilburg
IBAN rekeningenummer: NL11ABNA0624725952
BIC: ABNANL2A


ID nr:69
Pagina titel: 28 januari 2013
Long titel: Week 5 alweer!
Beschrijving:
Samenvatting: Vandaag zijn we op volle kracht allemaal aanwezig in de studio. Esther, Koen en ik zijn weer lekker geconcentreerd bezig met de diverse klussen.

Content:

Week vijf, alweer, van het nieuwe jaar. Vandaag zijn we op volle kracht allemaal aanwezig in de studio. Esther, Koen en ik zijn weer lekker geconcentreerd bezig met de diverse klussen. De ene koffiepot na de andere stroomt er op deze zonnige maandag doorheen! Het zonnetje schijnt buiten, Lana is net opgehaald om lekker te wandelen in het bos. Heb er weer zin in!

Afgelopen week heb ik de BTW van mijnheer de belastingdienst mogen opmaken. Ondankbaar werk hoor, eerst een dag bonnen plakken en als beloning mag je ook nog eens gaan betalen ;-(
Vandaag probeer ik alle facturen de deur uit te krijgen en dan heb ik wel weer genoeg cijfertjes gezien.

Deze week gaan we een nieuwe template in product VerseWebsite hangen. Een responsive template via het nieuwe systeem. (Hiernaast staat uitgelegd wat dit inhoudt). Ik ben van plan deze week alle klanten op de hoogte te brengen via een nieuwsbrief van wat updates en nieuwe mogelijkheden. Er zijn wat security issues en we hebben een drag en drop module in MODx zitten wat het werken daarin nog fijner maakt.

Zojuist hebben we een QRcode systeem bedacht voor een klant van ons. Op deze manier kan er op elk product een QRcode komen welke nog meer informatie geeft over het product met daarbij natuurlijk een link naar de webshop ;-)


ID nr:88
Pagina titel: Travelnote
Long titel:
Beschrijving: Grafische producties Travelnote
Samenvatting:

Content:

TravelNote is een bedrijf dat specifiek voor de reisorganisatiebranche software uitbrengt. De oude huisstijl was toe aan een frisse update. Yoman heeft bij het nieuwe logo een daarbijbehorende huisstijl ontwikkeld in de vorm van briefpapier, visitekaartjes, Microsoft Word-achtergronden, offertemappen en een rollup banner voor de beurs.


ID nr:95
Pagina titel: Verzorgde presentatie
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Een Powerpoint presentatie is ter ondersteuning van een te vertellen verhaal. Het is een hulpmiddel dat, mits juist toegepast, het verhaal versterkt. Yoman denkt graag met u mee over de vormgeving van uw presentatie.

Naast stilstaande powerpoints maken we ook interactieve presentaties met video's en animaties.


ID nr:109
Pagina titel: Links
Long titel: Interessante links
Beschrijving: Een aantal interessante links op een rij
Samenvatting:

Content:

Wat is reclame? - wikipedia
Adformatie - reclamevakblad
Apple - hardware
Adobe - software voor creatievelingen
Publish - vakblad voor digitaal creatieven
Drupa - grootste beurs print en media industrie
MODX - Open source CMS systeem
CMS-hulp - Handleiding CMS systeem MODx


ID nr:101
Pagina titel: Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Long titel:
Beschrijving: Grafisch ontwerp boekwerk Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Dura Vermeer heeft in opdracht van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes een financieringsplan opgesteld. 

Yoman was verantwoordelijk voor het grafische ontwerp. Het boekwerk van maar liefst 87 pagina's werd tabsgewijs opgemaakt.


ID nr:106
Pagina titel: Kunstroute
Long titel:
Beschrijving: Ludieke kunstexpositie Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:

In juli en augustus vallen de bezoekersaantallen van een golfpark vaak tegen. Golfers nemen in deze maanden graag eens een kijkje op een andere baan, of ze zijn met vakantie. Het management heeft Yoman gevraagd iets ludieks te verzinnen om bezoekers te trekken.

Yoman bedacht het volgende: Een kunstexpositie op het terrein dat zich daar door de natuurlijke omgeving uitstekend voor leent. Binnen twee weken was alles georganiseerd en geregeld. Resultaat: 20.000 meer bezoekers en veel gratis publiciteit en aandacht van de pers. Doel bereikt!


ID nr:119
Pagina titel: Montfortanen
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor een nieuw boek van de Montfortanen hebben we in de kapel van Oirschot weer op locatie gefotografeerd. Vorig jaar hebben we de site, de illustraties, uitnodigingen, postzegels en het kaft van het boek "Geraakt door de nederigheid van God" verzorgt. Deze fotografie opdracht is voor het nieuwe boek "In de voetstappen van de gekruizigde"ID nr:127
Pagina titel: Voorwaarden
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
97


ID nr:18
Pagina titel: sitemap.xml
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting: site: offline production: pixelxp

Content:
[!sitemap? &format=`sp` &excludeWeblinks=`1` &excludeTemplates=`Mailing Template` !]


ID nr:5
Pagina titel: Nieuws
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
9


ID nr:28
Pagina titel: Pagina niet gevonden 404
Long titel: Pagina niet gevonden 404
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Klik hier om terug te gaan


ID nr:30
Pagina titel: Inloggen
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
Om deze pagina te bekijken is een wachtwoord verreist. [!DocPassword? &redirect=`30` &form_tpl=`login_form_tpl`!]


ID nr:42
Pagina titel: Vacatures
Long titel:
Beschrijving: Vacatures - werken bij
Samenvatting:

Content:

Yoman Productions is van mening dat je netwerk nooit groot genoeg kan zijn.

Wij staan dus altijd open voor contact met: creatievelingen, programmeurs, grafisch vormgevers, fotografen, kunstenaars, systeembeheerders, schrijvers etc. Wie weet wat het oplevert! Dus, ben jij een expert en werk je graag samen? Laat het ons weten.


ID nr:46
Pagina titel: Klanten
Long titel:
Beschrijving: Voorbeelden van bedrijven voor/met wie we gewerkt hebben
Samenvatting:

Content:

ABN AMRO Pensioenfonds
Administratie kantoor J.P. van Rooij
Adviescentrum Zilverpark
Antoon van der Spelde
Antoonet keramiek
BeideBie
Bert Timmermans
Beukerstoffen BV
Biggelaar special performance
Blyendael
Bomenrooien.com
Bouwfonds
Bowtie Technology
Brabant Wonen
Budget Graf monument
Chambres D’hotes L’Angelot
City & Tourist promotions
CKC communicatiemanagers
Coating Advies Nederland
Corredeira BV
De Clerq
De Geus Onderzoek & Advies
De Haenen
De Maakfabriek
De Rooi Pannen
De Speltheld
De Wilde Projectmanagement
Delta Loyd pensioenfonds
DePuy Synthess
Dirk Bugter
Diss Sales Support
Dolfino Waalwijk
Drukkerij Gianotten
DSvorm
Dura Vermeer
Essent - EPM
Flipsen Motors
Focus Marketing en Verkoop
Focus project ontwikkeling
Fortis Pensioenfonds
Forum architekten & Planners
Galerie Pjotr
Gemeente Eindhoven
Gemeente Loon op Zand
Golf Club De Haenen
Golf Park De Haenen
Golf School De Haenen
Grootendorst
Hadwil BV
Hagisfoundation
Het Wap
Infodome BV
Johnson & Johnson Medical BV
Jurgens Optiek
Juwelier Leijen
Kozijnen Leverancier
KPN security
KRO/RKK
Lavertuur
MacMedic
Masfina
Mediapatroraat
Meyer
Mobivision
Montfortanen Nederland
Nederlandse Greenkeepers Associatie
NTOC
Oomen advies bureau
Oosterhoutse Golf Club
Partyhall
Pjotr-Design
Polymath
POVO Tilburg
Quality pastries bv
Rijschool Jasper Janssen
Springerswonen
Steengoed Benelux
Stichting BoVo
Switch87
Synthes
Tilburgia BV
TNT Diving
Towers Perrin
Travelnote
Triborgh Bouwontwikkeling
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling
VCluifeltje
Vrijetijds Centrum Best
Wij zijn in beeld
Will Creatives
Witbrant-Oost belangenvereniging
WorkingBert
Zilverpark


ID nr:57
Pagina titel: Fotografie
Long titel: Mag het een pixel meer zijn?
Beschrijving: Ook voor uw fotografie kunt u bij Yoman terecht
Samenvatting:

Content:

Het verschil tussen zelf een foto maken en echte fotografie is hetzelfde als het verschil tussen nul en vijf sterren in een restaurant. Yoman verzorgt professionele fotografie en film op locatie. Het ziet er niet alleen beter uit, het blijft ook nog betaalbaar.


ID nr:70
Pagina titel: 29 januari 2013
Long titel: Opdracht voor ontwerp Boeken kaft
Beschrijving:
Samenvatting: We hebben de opdracht voor de fotografie al afgerond met de benodigde beeldbewerking. Vandaag kregen we te horen dat we....

Content:

Vandaag kregen we van Peter Denneman van de Montfortanen door dat we de omslag van het boek "Geraakt door de nederigheid van God" het nieuwe boek van Wiel Logister mogen gaan vormgeven. Het binnenwerk is opgemaakt door Drukkerij Gianotten. Yoman mag bepalen hoe het boek in de boekenkast komt te staan.

Van de binder kregen we de indeling van het bandmateriaal door. Een redelijk technische file waar precies in stond waar we ons als DTP'er aan moeten houden. De kneep, de inslag en hoe de de rug van het boek precies moesten zijn. We gaan nu een paar voorstellen maken welke in de sfeer komen van de fresco's uit de Montfortkapel in het voormalige klooster uit Oirschot.

Een paar weken geleden hadden we al de fotografie voor dit boek verzorgd. In ons portfolio vind je de foto's hiervan.


ID nr:89
Pagina titel: Lavertuur
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:96
Pagina titel: Kleding, petjes en tassen
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor een presentatie op een beurs wilt u natuurlijk dat uw medewerkers er professioneel en duidelijk herkenbaar uitzien. Kleding met daarop uw bedrijfslogo gedrukt of geborduurd is in dat geval aan te bevelen.  

Maar ook als give-away voor uw zakenrelaties of voor uw personeel zijn bedrukte artikelen heel geschikt.


ID nr:97
Pagina titel: Algemene Voorwaarden
Long titel: Algemene voorwaarden Yoman (Hosting)
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Algemene voorwaarden Yoman (Hosting)

1. Definities

1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Yoman wordt gesloten.

1.2. Producten en diensten van Yoman:
De door Yoman te exploiteren producten en diensten waarbij door opdrachtgever beschikbaar te stellen informatie elektronisch kan worden geraadpleegd en waarmee elektronische berichten tussen gebruikers uitgewisseld kunnen worden; hieronder vallen onder meer de productie, plaatsing en huur van web sites, de huur en registratie van een domein, de promotie van een web site en alle andere aanvullende en ondersteunende producten en diensten.

1.3. Overeenkomst: elke wederzijdse acceptatie, schriftelijk of per e-mail bevestigt, van levering van één of meer producten of diensten van Yoman.

2. Toepasselijkheid

2.1. Voor zover daarvan in onderlinge overeenstemming tussen partijen niet schriftelijk is afgeweken, zijn onderstaande artikelen van toepassing op elke aanbieding, opdracht of overeenkomst van of met Yoman.

2.2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor Yoman niet bindend en niet van toepassing.

3. Aanbieding en acceptatie

3.1. Alle offertes en prijsopgaven door of vanwege Yoman gedaan zijn vrijblijvend, behalve indien door Yoman schriftelijk of per e-mail anders is vermeld.

3.2. Een aanbieding of offerte gedaan door Yoman heeft een geldigheidsduur van 90 dagen, tenzij anders vermeld.

4. Aanvang van de overeenkomst

4.1. Een overeenkomst komt tot stand op de dag dat aan de volgende voorwaarden is voldaan: het offerte- of contractformulier is ingevuld met akkoord met deze voorwaarden (op het web) of schriftelijk is ondertekend, ontvangen en geaccepteerd door Yoman; bij de huur van een domein dienen tevens de entreebijdrage, de eerste maandvergoeding en de overige overeengekomen vergoedingen te zijn bijgeschreven op de financiële rekening van Yoman.

4.2. Het staat partijen vrij om de totstandkoming van de overeenkomst met andere middelen te bewijzen.

5. Duur en beëindiging

5.1. De overeenkomst wordt aangegaan voor een termijn van 12 maanden, tenzij anders overeengekomen, en wordt daarna telkens stilzwijgend met 12 maanden verlengd.

5.2. De overeenkomst kan uitsluitend schriftelijk worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.

5.3. Yoman kan de overeenkomst met onmiddellijke ingang beëindigen en/of de domeinnaam opheffen indien opdrachtgever aan een of meer van zijn verplichtingen jegens Yoman niet, niet behoorlijk of niet volledig voldoet of daarmee in strijd handelt.

5.4. Yoman heeft het recht de overeenkomst zonder ingebrekestelling of gerechtelijke tussenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen indien opdrachtgever in staat van faillissement is verklaard, surseance van betaling heeft aangevraagd of verkregen of anderszins het vrije beheer of zijn vermogen heeft verloren. Laatstgenoemde partij heeft dan geen recht op enige schadevergoeding.

5.5. Onverminderd het bepaalde in artikel 14 heeft Yoman het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang en zonder rechterlijke tussenkomst te beëindigen indien:
- opdrachtgever oneigenlijk gebruik maakt van Internet;
- opdrachtgever informatie verspreidt die in strijd is met (inter)nationale wet- en regelgeving;
- opdrachtgever de webserver overbelast;
- opdrachtgever het netwerk overbelast;
- opdrachtgever informatie verspreidt die in strijd is met de algemeen aanvaarde normen en waarden;
- opdrachtgever informatie verspreidt die discriminerend is ten aanzien van uiterlijk, ras, religie, geslacht, cultuur, afkomst of anderszins kwetsend genoemd kan worden, ook is het niet toegestaan om z.g. adultpages, mp3pages of gerelateerd hieraan te plaatsen die in strijd zijn met de wetgeving in het land waar de servers zijn geplaatst.

6.Levering en leveringstijd

6.1. Plaatsing van een web site geschiedt zo spoedig mogelijk na schriftelijke opdracht en aanlevering van gegevens en promotiemateriaal, of op een later af te spreken tijdstip.

6.2. Indien overschrijding van de afgesproken levertijd dreigt zal dit zo spoedig mogelijk worden medegedeeld. In geval van overmacht aan de zijde van Yoman zal de termijn worden verlengd met de termijn van die overmacht. Excessieve overschrijding van de levertijd kan beschouwd worden als een grond tot ontbinding van de overeenkomst.

6.3. Bij aanvraag en registratie van een domein dient rekening gehouden te worden met een doorlooptijd van enkele dagen.

7. Overmacht

7.1. Onder overmacht met betrekking tot de overeenkomst wordt verstaan al hetgeen daaromtrent in wet en jurisprudentie wordt begrepen.

7.2. Yoman is niet gehouden aan haar verplichtingen uit de overeenkomst indien nakomen onmogelijk is geworden door overmacht. De overeenkomst zal dan worden ontbonden.

8 Data/emailverkeer

Het data/emailverkeer is beperkt tot de hoeveelheid dataverkeer die bij het pakket hoort. Boven de hoeveelheid dataverkeer wordt per 1000MB 2.50 euro ex BTW berekend. In sommige gevallen kan Yoman vragen om een voorschot.
Voor alle accounts hanteren wij een “fair use policy”

9. Prijzen

9.1. Alle op onze site http://www.yoman.nl genoemde prijzen, alsmede overeengekomen prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders is vermeld.

9.2. Yoman heeft het recht de tarieven te wijzigen. Deze wijzigingen worden uiterlijk twee maanden voordat deze ingaan op deze site bekend gemaakt. Opdrachtgever is gerechtigd de overeenkomst te beëindigen tegen de datum van inwerkingtreding van de wijziging.

10. Betalingsvoorwaarden

10.1. De betalingsverplichting van opdrachtgever gaat in op de dag dat de overeenkomst tot stand komt. De betaling heeft betrekking op de periode die ingaat op de dag van de feitelijke beschikbaarstelling van producten en diensten van Yoman .

10.2. De ter zake van de overeenkomst verschuldigde vergoeding is exclusief BTW en eventueel andere uit wettelijke voorschriften voortvloeiende heffingen. Opdrachtgever is voorts de vergoedingen die uit deze voorwaarden voortvloeien, verschuldigd.

10.3. De verschuldigde kosten worden, afhankelijk van de termijn waarvoor de overeenkomst is aangegaan, bij vooruitbetaling in rekening gebracht, en dienen per jaar vooraf te worden voldaan per factuur, zo niet behoudt Yoman het recht de presentatie (tijdelijk) stil te leggen. De vergoeding voor andere kosten worden jaarlijks vooraf geïncasseerd.

10.4. Yoman stuurt opdrachtgever per betalingstermijn een factuur voor de kosten die samenhangen met de overeenkomst.

10.5. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, zonder recht op korting, verrekening of opschorting, bij gebreke waarvan opdrachtgever van rechtswege en derhalve zonder nadere ingebrekestelling in verzuim raakt en een rente verschuldigd is aan Yoman van één en een halve procent (1,5%) per maand, waarbij een gedeelte van een maand geldt als een hele maand.
10.6. De gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten van invordering van alle aan Yoman verschuldigde bedragen komen ten laste van opdrachtgever. De buitengerechtelijke kosten worden ten deze gefixeerd op vijftien procent (15%) van het door de opdrachtgever verschuldigde bedrag, zulks met een minimum van € 75,00.

10.7. Indien opdrachtgever van mening is dat de in rekening gebrachte kosten onjuist zijn, kan opdrachtgever de bezwaren binnen twee weken na de datum op de rekening aan de Yoman kenbaar maken. Na ontvangst van het bezwaar zal Yoman een onderzoek instellen naar de juistheid van het factuurbedrag.

10.8. Betaling van de verschuldigde kosten kan plaats vinden door middel van een jaarlijkse automatische incasso, waartoe opdrachtgever bij aanvang van de overeenkomst of later heeft gemachtigd.

10.9. In geval van automatische incasso dient opdrachtgever zorg te dragen voor voldoende saldo op zijn rekening.

10.10. Opdrachtgever is in verzuim vanaf het tijdstip waarop de verschuldigde vergoeding door toedoen van opdrachtgever niet kan worden geïncasseerd of niet aan Yoman is voldaan. Yoman heeft het recht om dan de domeinnaam op te heffen.

10.11. Indien verschuldigde bedragen door toedoen van opdrachtgever niet kunnen worden geïncasseerd of niet worden ontvangen, brengt Yoman een vertragingsrente in rekening van één en een halve procent (1,5%) per maand , waarbij een gedeelte van een maand geldt als een hele maand.

10.12. Indien abusievelijk een hoger bedrag geïncasseerd wordt, dan dient Yoman het teveel geïncasseerde bedrag op eerste verzoek van opdrachtgever onverwijld aan opdrachtgever te ristorneren. Een en ander vermeerderd met wettelijke rente vanaf de dag van incassering tot aan die waarop bedoeld bedrag zal worden geristorneerd.

11. Intellectuele eigendomsrechten

11.1. Het is opdrachtgever toegestaan de op de Yoman site aanwezige software waarop geen (intellectuele) eigendomsrechten rusten of die uitdrukkelijk niet worden uitgeoefend (zgn. freeware), te downloaden en te gebruiken.

11.2. Opdrachtgever dient de rechten van intellectuele eigendom ter zake van beschermde software en/of andere werken (o.a. zgn. “shareware”) te respecteren en vrijwaart Yoman ter van enige aanspraak.

12. Eigendomsvoorbehoud

12.1. Het door Yoman vervaardigde materiaal is en blijft eigendom van Yoman.

13. Aansprakelijkheid

13.1. Yoman is bij haar activiteiten afhankelijk van de medewerking, diensten en leveranties van derden, waar Yoman weinig of geen invloed op kan uitoefenen. Yoman kan daarom op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor welke schade dan ook voortkomend uit de relatie met Yoman of het verbreken ervan ongeacht of de schade ontstaat of zichtbaar wordt gedurende de relatie met Yoman .

13.2. In geval van toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is Yoman slechts aansprakelijk voor vervangende schadevergoeding, d.w.z. vergoeding van de waarde van de achterwege gebleven prestatie. Iedere aansprakelijkheid van Yoman voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, daaronder begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde omzet of winst.

13.3. Opdrachtgever vrijwaart Yoman voor alle aanspraken op schadevergoeding die derden mochten doen gelden terzake van schade die op enigerlei wijze is ontstaan door het onrechtmatig, dan wel onzorgvuldig gebruik van de aan opdrachtgever geleverde producten en diensten van Yoman .

13.4. Gezien het op het Internet grote aantal knooppunten met menselijke tussenkomst, het gebruik van lokale netwerken en draadloze communicatie, moet men rekening houden met het feit dat de informatie verkregen of verzonden via het Internet vrij toegankelijk is. Yoman kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade in welke vorm dan ook veroorzaakt door het verzenden van vertrouwelijke of geheime informatie. Yoman is niet aansprakelijk voor beveiliging of misbruik door derden van de gegevens die worden opgeslagen.

13.5. Yoman is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van door opdrachtgever aangeleverd promotiemateriaal.

13.6. Yoman kan niet aansprakelijk worden gesteld voor data-verlies, opdrachtgever dient eigen geuploade gegevens zelf te waarborgen.

13.7. Opdrachtgever is aansprakelijk voor alle schade die Yoman mocht lijden ten gevolge van een aan opdrachtgever toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst en deze voorwaarden.

13.8. Wijzigingen in de gegevens van opdrachtgever dient opdrachtgever direct schriftelijk mede te delen aan Yoman . Als opdrachtgever dit niet doet, is opdrachtgever aansprakelijk voor eventuele schade die Yoman als gevolg daarvan lijdt.

14. Overdracht van rechten en verplichtingen

14.1. Partijen zijn niet gerechtigd hun rechten of plichten voortvloeiende uit een overeenkomst aan derden over te dragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de wederpartij.

15. Buitengebruikstelling

15.1. Yoman heeft het recht geleverde producten en diensten (tijdelijk) buiten gebruik te stellen en/of het gebruik ervan te beperken indien opdrachtgever ter zake van de overeenkomst een verplichting jegens Yoman niet nakomt dan wel in strijd handelt met deze algemene voorwaarden. De verplichting tot betaling van de verschuldigde bedragen blijft ook tijdens de buitengebruikstelling bestaan.

15.2. Tot indienststelling wordt weer overgegaan indien opdrachtgever binnen een door Yoman gestelde termijn zijn verplichtingen is nagekomen en een ter zake vastgesteld bedrag voor herindienststelling heeft voldaan, groot 100 euro excl. BTW.

16. Reclame

16.1. Opdrachtgever dient ter zake van waarneembare gebreken uiterlijk 8 dagen na levering schriftelijk te reclameren, bij gebreke waarvan elke aanspraak jegens Yoman vervalt.

16.2. Reclame ter zake van onzichtbare gebreken dient schriftelijk te geschieden door middel van een aangetekende brief binnen 8 dagen nadat het gebrek is geconstateerd, geconstateerd had kunnen worden of had behoren te worden geconstateerd. Gebeurt dit niet dan vervalt elke aanspraak en aanzien van Yoman .

16.3. Indien reclame gegrond is worden de geleverde producten of diensten na overleg aangepast, vervangen of vergoed.

16.4. Reclame schort de verplichtingen van opdrachtgever niet op.

17. Wijziging van de voorwaarden

17.1. Yoman behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

17.2. Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van 2 maanden na bekendmaking van de wijziging op onze site http://www.yoman.nl.

17.3. Indien opdrachtgever een wijziging in deze voorwaarden niet wil accepteren, kan hij tot de datum waarop de nieuwe voorwaarden van kracht worden de overeenkomst ontbinden tegen deze datum.

18. Geschillenregeling en toepasselijk recht

18.1. Indien bij gerechtelijke uitspraak een of meer artikelen van deze voorwaarden ongeldig worden verklaard, zullen overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van kracht blijven en zullen Yoman en opdrachtgever in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en strekking van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen in acht worden genomen.

18.2. Op de overeenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.


ID nr:102
Pagina titel: Project Elzenweide
Long titel:
Beschrijving: Brochure en rollup banners Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Samenvatting:

Content:

Voor de laatste fase van het succesvolle project Elzenweide van Dura Vermeer, was een begeleidende brochure nodig.

Yoman heeft deze brochure ontworpen en heeft daarnaast een aantal rollup banners gemaakt met hetzelfde sfeerbeeld.


ID nr:107
Pagina titel: Divers werk
Long titel:
Beschrijving: Diverse reclameproducten Golfpark De Haenen
Samenvatting:

Content:


ID nr:113
Pagina titel: Privacy
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
26


ID nr:134
Pagina titel: Aanvraag SSL certificaat & nakijken ModxCMS systeem
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

[!checkField!] [!eForm? &formid=`ContactForm` &subject=`SSL aanvraag door ((email))` &to=`jasper@yoman.nl` &tpl=`contactform` &report=`contactformreport` &invalidClass=`invalidValue` &requiredClass=`requiredValue` &gotoid=`39` &from=`info@yoman.nl` &fromname=`Yoman.nl` &eformOnValidate=`checkField` &replyto=`email` &language=`nederlands` !]


ID nr:6
Pagina titel: Contact
Long titel:
Beschrijving: Contact - Hoe en waar wij te bereiken zijn
Samenvatting:

Content:

Yoman Productions
LeoXIII-straat 90E
5046 KK Tilburg
Tel: 013 - 785 14 47
Fax: 084 - 758 1555
Mobiel: 06 - 245 82 633
E-mail: info@yoman.nl


ID nr:32
Pagina titel: Beveiligde pagina
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:133
Pagina titel: Netwerk
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Zoals al eerder gezegd, heeft Yoman een sterk en inspirerend netwerk van creatieven en specialisten. IT-specialisten, vormgevers, grafische bureaus, drukkerijen, tekstschrijvers, fotografen, webshopspecialisten, communicatieadviseurs en zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar dat doen we niet. Namen zeggen namelijk veel meer!

Henry Neijhorst - database-specialist
www.bowtie.nl
 
Koen Bakx - fotograaf en programmeur
www.pixelxp.nl
 
Esther van den Borne - grafisch vormgeefster
www.dsvorm.nl
 
Dirk Verbraak - drukker en communicatiespecialist
www.drukkerijgianotten.nl
 
Laurens Smak - fotograaf
www.lourenssmak.com
 
Mike Koudijs - kledingbedrukker
www.kledingcalculator.nl
 
Wouter Hoge - webshopspecialist
www.webbouwers.com

 


ID nr:47
Pagina titel: Montfortanen
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

De oude site was al eerder gemaakt in het systeem MODx. De techniek staat echter niet stil, dus door de template aan te passen hebben we de site geüpdatet. Daarnaast hebben we de site uitgebreid met koppelingen naar Social Media: een nieuwsmodule en een twittermodule.


ID nr:71
Pagina titel: 4 februari 2013
Long titel: Goedkeuring en uitbreiding opdracht
Beschrijving:
Samenvatting: Vandaag hebben we in een meeting bij Drukkerij Gianotten besproken welk ontwerp we gaan uitwerken...

Content:

Vandaag hebben we in een meeting bij Drukkerij Gianotten besproken welk ontwerp we gaan uitwerken voor het nieuwe boek "Geraakt door de nederigheid van God"van Wiel Logister. We hebben 5 varianten gemaakt, maar de keuze was snel gemaakt. Als achtergrond is een deel van een fresco gebruikt met op de voorgrond een vrijstaande afbeelding uit het boek.

Naast de omslag van het boek gaan we ook een boekenlegger en een uitnodigingsflyer maken. De website van de montfortanen zal uitgebreid worden waar aandacht wordt besteed aan het boek. Daarnaaast ook 2 formulieren om het boek te kunnen bestellen en een inschrijvings mogelijkheid voor het symposium op 27 april 2013.


ID nr:90
Pagina titel: Random
Long titel: Een aantal producties op een rij
Beschrijving: Verschillende reclameproducten
Samenvatting:

Content:


ID nr:91
Pagina titel: De Maakfabriek
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Voor het ontwerpen van de website van De Maakfabriek was een klein budget beschikbaar. U ziet, kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn.


ID nr:129
Pagina titel: Campagnes
Long titel: Uw product of bedrijf van A tot Z in de markt zetten
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:

Maar wat is eigenlijk een reclamecampagne. Een flyer? Een site? Een advertentie? Een reclamecampagne is juist niet één ding. Het is een geheel. Het is een volledig pakket aan communicatie middelen die allen voort komen uit één concept. Een goede reclamecampagne kan niet zonder een concept. Een concept wat helder is, wat herkenbaar is en wat de beoogde doelgroep in beweging en tot nadenken zet. Ideaal voor een nieuw product, uw bedrijf, maar ook om uw huidige product een flinke commerciële boost te geven.
Wij hebben veel ervaring in het bedenken en ontwikkelen van een reclamecampagne. Voor vele grote en kleine klanten hebben wij doeltreffende concepten bedacht die dat wisten te raken wat de klant voor ogen had. Wat uiteindelijk, niet onbelangrijk, resulteerde in meer omzet. Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van een unieke reclamecampagne.


ID nr:7
Pagina titel: Reserve
Long titel: Reserve
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


Grotere kaart weergeven


ID nr:38
Pagina titel: rss
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
inhoud https://www.yoman.nl/ en Yoman 2006 120 Werken op locatie https://www.yoman.nl/fotografie-in-oirschot.html Mon, 12 May 2014 16:46:42 +0200 https://www.yoman.nl/fotografie-in-oirschot.html Yoman Voetbal is voor meisjes! https://www.yoman.nl/voetbal-is-voor-meisjes.html Tue, 29 Apr 2014 14:06:31 +0200 https://www.yoman.nl/voetbal-is-voor-meisjes.html Yoman Social Media Training https://www.yoman.nl/social-media-training.html Tue, 18 Feb 2014 13:09:14 +0100 https://www.yoman.nl/social-media-training.html Yoman Storing zaterdag 27 april https://www.yoman.nl/27-april-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:56:34 +0100 https://www.yoman.nl/27-april-2013.html Yoman Persoonlijke postzegel https://www.yoman.nl/3-april-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:55:42 +0100 https://www.yoman.nl/3-april-2013.html Yoman Fotografie Montfort kerk Tilburg https://www.yoman.nl/4-maart-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:54:28 +0100 https://www.yoman.nl/4-maart-2013.html Yoman De storm is begonnen https://www.yoman.nl/28-oktober-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:53:33 +0100 https://www.yoman.nl/28-oktober-2013.html Yoman Yoman sponsort Tools to Work https://www.yoman.nl/19-februari-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:51:45 +0100 https://www.yoman.nl/19-februari-2013.html Yoman Opvallen bij een presentatie! https://www.yoman.nl/18-november-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:47:09 +0100 https://www.yoman.nl/18-november-2013.html Yoman NGF en NGA uitleg CMS https://www.yoman.nl/7-februari-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:40:11 +0100 https://www.yoman.nl/7-februari-2013.html Yoman Kunstroute 2013 De Haenen https://www.yoman.nl/12-juni-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:38:35 +0100 https://www.yoman.nl/12-juni-2013.html Yoman Roll-up Banner https://www.yoman.nl/10-mei-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:33:02 +0100 https://www.yoman.nl/10-mei-2013.html Yoman Snellere server Intel core i3 8-500 https://www.yoman.nl/26-juli-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:31:42 +0100 https://www.yoman.nl/26-juli-2013.html Yoman Video Montage voor presentatie https://www.yoman.nl/17-mei-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:30:30 +0100 https://www.yoman.nl/17-mei-2013.html Yoman Last second https://www.yoman.nl/18-april-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:26:02 +0100 https://www.yoman.nl/18-april-2013.html Yoman Database koppeling Prowaregolf https://www.yoman.nl/6-februari-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:24:03 +0100 https://www.yoman.nl/6-februari-2013.html Yoman Goedkeuring en uitbreiding opdracht https://www.yoman.nl/4-februari.html Thu, 28 Nov 2013 15:21:37 +0100 https://www.yoman.nl/4-februari.html Yoman Opdracht voor ontwerp Boeken kaft https://www.yoman.nl/29-januari.html Thu, 28 Nov 2013 15:11:43 +0100 https://www.yoman.nl/29-januari.html Yoman Week 5 alweer! https://www.yoman.nl/maandag-28-januari.html Thu, 28 Nov 2013 15:09:33 +0100 https://www.yoman.nl/maandag-28-januari.html Yoman Dagje naar de beurs! https://www.yoman.nl/woensdag-22-januari.html Thu, 28 Nov 2013 15:08:30 +0100 https://www.yoman.nl/woensdag-22-januari.html Yoman Genieten van nieuwe mac https://www.yoman.nl/vrijdag-11-januari-2013.html Thu, 28 Nov 2013 15:07:33 +0100 https://www.yoman.nl/vrijdag-11-januari-2013.html Yoman Nieuwe website online https://www.yoman.nl/nieuwe-website-online.html Tue, 17 Jan 2012 16:54:28 +0100 https://www.yoman.nl/nieuwe-website-online.html Yoman


ID nr:72
Pagina titel: 6 februari 2013
Long titel: Database koppeling Prowaregolf
Beschrijving:
Samenvatting: Vandaag een bespreking met database specialist Henry Neijhorst van Bowtie, Koen Baks om te bespreken hoe we 2 databases konden synchroniseren....

Content:

Telegolf heeft een nieuwe systeem gemaakt voor zijn leden. Dit betekent dat op de website van Oosterhoutse Golf Club het login gedeelte aangepast moet gaan worden. Maar omdat er in onze database bepaalde leden gegevens worden opgeslagen, maar ook op de externe server van ProGolfware moest er een oplossing gevonden worden om deze te synchroniseren.

Yoman heeft in het verleden veel samengewerkt met BowTie. BowTie is sinds 1995 een toonaangevend bedrijf op het gebied van bedrijfsmatige Internet en Intranet toepassingen. BowTie is gespecialiseerd in automatiseringstrajecten met behulp van Internet-technologie. Deze aanpak resulteert in betrouwbare en geavanceerde applicaties. De Internet-technologie leidt daarnaast tot gebruikersvriendelijke, beheersbare en breed inzetbare applicaties.

Er zijn diverse afspraken gemaakt en de afzonderlijke partijen kunnen nu aan de slag. Wordt vervolgt...


ID nr:39
Pagina titel: Bedankt voor uw bericht
Long titel: Bedankt voor uw bericht
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:73
Pagina titel: 18 april 2013
Long titel: Last second
Beschrijving:
Samenvatting: Werk wat gisteren af moet zijn is niets nieuws voor ons.

Content:

Voor Dura Vermeer hebben we een bidboek gemaakt met meer als 100 pagina's inhoud.

Tien hoofdstukken waarbij bij elk hoofstuk een thema beeld verzonnen moest worden. De teksten werden woensdag einde dag aangeleverd en de ochtend erna kon het geheel naar de digitale drukker. Ow ja, er zat ook nog een meeting tussendoor bij een andere klant met een etentje!

Typische een last second klusje waarbij de klant erachter komt dat Yoman een flexibel bedrijf is. Wij staan ook buiten de regulaire kantooruren voor een klant klaar....

Willem wordt koning, maar bij ons is de klant en blijft de klant koning!


ID nr:40
Pagina titel: aanmelden mailchimp
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
[!mailchimpSubscribe?form=`mailchimpForm` &listId=`c73bc7c012`!]


ID nr:74
Pagina titel: 17 mei 2013
Long titel: Video Montage voor presentatie
Beschrijving:
Samenvatting: Voor een presentatie van Klaartje van Montfort van ExFam hebben we van de televisie serie Borgen een video op maat gemonteerd.

Content:

Voor een presentatie van Klaartje van Montfort van ExFam hebben we van de televisie serie Borgen een video op maat gemonteerd. 

Van 12 scenes werd een nieuwe video presentatie gemonteerd.Het geheel mocht maar 12 minuten duren, maar door goed samen te werken is het goed gelukt.

Kees Kloks van www.keeskloksvormgeving.nl heeft de rest van de presentatie vorm gegeven.

Reactie van klant:

Ha Kees en Jasper,
 
Ik heb een voortreffelijke lezing kunnen geven dankzij jullie noeste arbeid. Alles klopte, Pim heeft gezorgd voor de juiste druk op de knop en de technici op de plek hadden alles qua geluid en beeld prima geregeld.
 
Dank voor de fijne samenwerking en jullie kunde en flexibiliteit!!!!
 
Hartelijke groet,
Klaartje


ID nr:75
Pagina titel: 26 juli 2013
Long titel: Snellere server Intel core i3 8-500
Beschrijving:
Samenvatting: De server deed het eigenlijk nog prima, maar we merkte dat het af en toe druk was op de server. Om te voorkomen dat onze klanten last krijgen van een langzame website hebben we gisteren een nieuwe snelle server ingezet.

Content:

De server deed het eigenlijk nog prima, maar we merkte dat het af en toe erg druk was op de server. Om te voorkomen dat onze klanten last krijgen van een langzame website hebben we gisteren een nieuwe en snelle server ingezet.

Binnen 15 minuten emergency ondersteuning
Stel er gaat toch wat mis, dan staan onze technische systeembeheerders dag en nacht binnen 15 minuten voor ons klaar.

Klaar voor de toekomst
Ons netwerk is voorbereid op de toekomst met ondersteuning voor IPv6

2 hardeschijven in RAID
In onze server draaien 2 hardeschijven die elkaar via RAID1 mirrorren. Mocht overhoopt een hardeschijf uitvallen neemt de andere hardeschijf alles over, zonder dataverlies en zonder downtime.

99.9% uptime garantie
Wij staan achter onze produkten. Wij garanderen 99.9% netwerk uptime.

3x dagelijkse backup Backups
- 1x op de server intern
- 1x op een server in ander datacenter
- 1x op externe server bij Yoman op de studio in Tilburg

Eigenschappen van de server
Intel core i3 processor
8GB RAM geheugen
2x 500GB hardeschijf RAID1
10000GB dataverkeer p/m
DirectAdmin controlpanel
Software managing
1 IP-adres
25GB externe backupruimte
Hardware managing
Realtime Reboot


ID nr:108
Pagina titel: inhoud
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
[!Ditto? &parents=`0` &depth=`0` &orderBy=`menuindex ASC` &tpl=`inhoud` !]


ID nr:76
Pagina titel: 10 mei 2013
Long titel: Roll-up Banner
Beschrijving:
Samenvatting: Voor de road show van Travelnote hebben we een Roll-up banner gemaakt van 1 x 2 meter

Content:

Het was allemaal op het laatste moment, maar dat zijn we ondertussen wel gewend.

TravelNote doet dit weekend mee aan een Roadshow en had wat reclame materiaal nodig om mensen naar binnen te lokken.

Naast de uitwerking van de huisstijl in de vorm van offertemappen, flyers, briefpapier en visitekaartjes hebben deze Roll-up banner gemaakt.

Deze Roll-up Banner van 2 meter hoog, daar kun je echt niet aan voorbij!


ID nr:77
Pagina titel: 12 juni 2013
Long titel: Kunstroute 2013 De Haenen
Beschrijving:
Samenvatting: Vorig jaar hebben we samen met Hans de Wilde een kunst expositie op Golfpark de Haenen georganiseerd. In 2013 wordt dit herhaald, maar dan met andere kunstenaars.

Content:

Vorig jaar hebben we een kunst expositie georganiseerd voor Golfpark De Haenen. De kunstexpositie was voor iedereen toegankelijk en was gratis. De wandelroute was ongeveer 2 km en starte bij het clubhuis. Bij de receptie was een gids met een routebeschrijving, foto's van de kunstwerken en een beschrijving van de kunstenaars.

Vanmorgen hebben we een meeting gehad met Ageeth Boermans, Johan Bindels van stima en Hans de Wilde. Hier hebben we besproken hoe we tijdens het lustrum van 5 jaar van Golfpark De Haeneneen vervolg kunnen geven aan kunstroute 2013.


ID nr:78
Pagina titel: 7 februari 2013
Long titel: NGF en NGA uitleg CMS
Beschrijving:
Samenvatting: Door een samenwerkingsovereenkomst tussen de NGF en NGA zijn we op locatie het gebruiksvriendelijke CMS gaan uitleggen...

Content:

Vanaf 1 januari 2013 is er een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en de NGA (Nederlande Greenkeepers Associatie). De dagelijkse ondersteuning zal geboden worden door Monique Madson. Zij zal het aanspreekpunt zijn namens de NGA en betrokken zijn bij alle activiteiten. Het NGA bestuur is al langer bekend met Monique en vindt haar een geweldige aanwinst voor onze vereniging. Haar grote mate van betrouwbaarheid en betrokkenheid, maar vooral haar discipline, afspraak is afspraak houdt ook de NGA bestuurders en commissieleden scherp voor de toekomst. Een professionelere dame uit het vak kan de NGA zich niet beter toewensen.

Hierbij hoort ook een deel van het onderhoud en en het bijhouden van de website www.ngagolf.nl. Deze is een paar jaar geleden door Yoman Reclame Studio ontworpen en gemaakt. Vandaag hebben we op locatie achter haar PC uitleg gegeven hoe het systeem werkt. De automatische agenda, het evenementen overzicht en het gehele leden bestand wordt in het CMS systeem MODx bijgehouden en beheert.

Op een later tijdstip zullen wij een presentatie gaan geven wat er nog meer mogelijk is het systeem. Uiteraard zullen we dan ook luisteren naar de wensen van de klant. In samenwerking zal het systeem aangepast worden en nog gebruiksvriendelijker gemaakt worden.

Toen ik op de studio terug kwam vond ik het volgende berichtje terug in mijn meelbox:

Hi Jasper,

Zo maar een dank je wel. Dank je wel voor je heldere uitleg en uiteraard je tijd.
Het voelt zeker laagdrempelig - zo nodig - je hulp in te roepen.
Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Weer een stap verder.
Leuk je ontmoet te hebben en tot een volgende keer.

Groet, Monique


ID nr:116
Pagina titel: test
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:128
Pagina titel: test mailchimp
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:79
Pagina titel: 18 november 2013
Long titel: Opvallen bij een presentatie!
Beschrijving:
Samenvatting: Maak op, print uit, rol op, neem mee, rol uit en val op!

Content:

Rabobank Roosendaal organiseerde op maandag 18 november in Cafe Dakota'z een avond waarbij mensen geïnformeerd werden wat er komt kijken bij bij de aankoop van een eerste huis.

Hierbij waren natuurlijk ook een aantal makelaars aanwezig, waaronder Makelaar Chales Suijkerbuijk met het project Hof van Dorst van Dura Vermeer Bouw Rosmalen.

Yoman heeft speciaal voor deze avond een opvallende rollupbanner gemaakt.


ID nr:117
Pagina titel: Voetbal is voor meisjes!
Long titel: Voetbal is voor meisjes!
Beschrijving:
Samenvatting: Yoman begeleidde de campagne Voetbal is voor Meisjes. Doel zoveel mogelijk meisjes die gratis een proeftraining kwamen bijwoning dmv inschrijving.

Content:

Campagne voor voetbalvereniging FC Eindhoven

Door slim gebruik te maken van Facebook met gepromote berichten onder de vastgestelde doelgroep werden er 170.000 mensen bereikt. Op de website http://voetbalisvoormeisjes.nl konden middels een formulier de meisjes zich inschrijven.

Naast de facebook camapagne werden ook flyers, stickers, posters en ansichtkaarten ingezet.

Resultaat een kleine 8 teams aan meisjes schreven zich in!


ID nr:118
Pagina titel: Fotografie
Long titel: Werken op locatie
Beschrijving:
Samenvatting: Voor een nieuw boek van de Montfortanen zijn we een nieuwe kaft aan het ontwerpen en verzorgen we de illustraties en fotografie.

Content:

Vorig jaar hebben we de site, de illustraties, uitnodigingen, postzegels en het kaft van het boek "Geraakt door de nederigheid van God" verzorgt.

Wiel Logister heeft een vervolg op dit boek geschreven en we zijn wederom ingeschakeld om het grafische werk daarom heen te verzorgen. Vandaar dat we in de kapel in Oirschot weer aan het werk zijn gegaan. We zijn gestart met de fotografie. Met deze foto's zijn we nu de kaft aan het ontwerpen voor het nieuwe boek.

Op de foto zie je mij staan met een kalibratie kaart. Deze zorgt ervoor dat de kleuren van de muurschilderingen straks perfect naar voren komen in druk.


ID nr:130
Pagina titel: adsd
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:


ID nr:80
Pagina titel: 19 februari 2013
Long titel: Yoman sponsort Tools to Work
Beschrijving:
Samenvatting: Yoman heeft het ontwerp gemaakt van de wervingsfolder. Yoman sponsort deze actie door het DTP werk gratis aan te bieden. Op deze manier draagt Yoman Reclame Studio een steentje bij aan dit goede initiatief!

Content:

Op de mooiste golfbaan van Brabant tegen de Teteringse Heide organiseren Rotary Club Breda-West en Golfpark De Haenen het golftoernooi ten bate van Tools To Work.
 
Tools To Work reviseert kwaliteits goederen voor kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, zoals technische scholen en  inkomensgenererende activiteiten. Circa 80 mensen werken iedere week samen met deskundige werkbegeleiders aan de revisie van deze gebruiksgoederen. Het opknappen van deze goederen is het “gereedschap” voor  de reïntegatieprojecten. Dankzij persoonlijke trajectbegeleiding stroomt ca. 25 % van onze deelnemers uit naar een vaste baan.

Daarnaast ondersteunt Tools To Work een aantal bijzondere projecten in Afrika. Het doel van het Tools To Work golftoernooi 2013 is geld bijeenbrengen voor de Mama Watoto Foundation in Noord Oost Oeganda.

Yoman heeft het ontwerp gemaakt van de wervingsfolder. Yoman sponsort deze actie door het DTP werk gratis aan te bieden. Op deze manier draagt Yoman Reclame Studio een steentje bij aan dit goede initiatief!


ID nr:81
Pagina titel: 28 oktober 2013
Long titel: De storm is begonnen
Beschrijving:
Samenvatting: Ook voor Yoman is de herfst nu echt begonnen. Vorige week eerst de klok vooruit gezet en dit weekend weer achteruit. Maar maandagochtend zijn we toch echt weer begonnen!

Content:

Vanmorgen was het zover! Na een heerlijke tijd te hebben doorgebracht in India mochten we vanmorgen weer aan de slag. De e-mail en administratie is vorige week bijgewerkt, maar nu gaan we weer aan de start met het echte werk.

Vanmorgen gestart met een meeting bij Fuji in Tilburg voor een design van een sataliet project binnen FUJIFILM Manufacturing Europe B.V.

's middags is Hovenier Antoon langsgeweest om eventuele domeinnamen vast te leggen voor nieuwe websites. Tussendoor kregen we een whatsAppje van dehaenen.nl met een aanvraag voor een flyer, courseboekje, placemets, briefpapier, offertemappen. Een akkoord op een offerte voor re-design en update voor de Montfortanen.


ID nr:82
Pagina titel: 4 maart 2013
Long titel: Fotografie Montfort kerk Tilburg
Beschrijving:
Samenvatting: Afgelopen maandag zijn Koen Bakx en ik weer samen op pad geweest. Deze keer moesten we een foto worden maken van een bronzen beeld. Voor de juiste belichting hebben we diverse fotoparaplu's meegenomen, reflectieschermen en diverse statieven.

Content:

Afgelopen maandag zijn Koen Bakx en ik weer samen op pad geweest. Deze keer moesten we een foto worden maken van een bronzen beeld. Voor de juiste belichting hebben we diverse fotoparaplu's meegenomen, reflectieschermen en  diverse statieven.

Het doel was om het beeld vrijstaand te krijgen. De muur achter het beeld was al wit, dus dat kwam goed uit. Bij de fotografie van de achterkant hebben we het reflectiescherm gebruikt.

Koen heeft diverse flitsers welke op afstand zijn te bedienen. Dit zorgt ervoor dat het bronzen beeld meer diepte krijgt in het eindresultaat.


ID nr:83
Pagina titel: 3 april 2013
Long titel: Persoonlijke postzegel
Beschrijving:
Samenvatting: Naast de vormgeving van het nieuwe boek, de uitnodiging en de flyers hebben we ook een echte postzegel ontworpen.

Content:

Naast de vormgeving van het nieuwe boek, de uitnodiging en de flyers hebben we ook een echte postzegel ontworpen. De uitnodigingen werden verstuurd in een envelop met een deze bijpassende postzegel.


ID nr:84
Pagina titel: 27 april 2013
Long titel: Storing zaterdag 27 april
Beschrijving:
Samenvatting: We hadden een storing waardoor een aantal servers van ons onbereikbaar waren.

Content:

In het datacenter is een brandmelding geweest waardoor de gasblus installatie is aangegaan.
Hierdoor zijn een aantal hardeschijven kapot gegaan, sommige klanten kunnen nog last ondervinden van deze storing.

Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE:

We zijn druk bezig geweest met de kapotte servers te repareren. Inmiddels werkt alles weer. Vanwege de drukte was het mogelijk dat we niet binnen 15 minuten op een emergency ticket of telefonische konden reageren.


ID nr:115
Pagina titel: Social Media Training
Long titel: Social Media Training
Beschrijving:
Samenvatting: Social media is hot, twitteren is gemeengoed en vrijwel iedereen heeft een profiel op één of meerdere sociale netwerken. Leer wat de succesfactoren en valkuilen zijn van social media marketing en hoe u social media kunt integreren binnen uw marketing- en communicatiestrategie.

Content:

Social media is hot, twitteren is gemeengoed en vrijwel iedereen heeft een profiel op één of meerdere sociale netwerken. Leer wat de succesfactoren en valkuilen zijn van social media marketing en hoe u social media kunt integreren binnen uw marketing- en communicatiestrategie.

Nee, we gaan u niet vertellen wat Facebook is en dat je kunt twitteren. In de training zelf zullen de deelnemers meegenomen worden in de eerste stappen naar het inzetten van social media als verkoopkanaal.

De training vindt plaats in de studio van Yoman en zal worden gegeven door Joost van Puijenbroek.  Joost is één van de oprichters van Social Media Kompas. Joost is een expert op het gebied van Social Media en heeft al diverse bedrijven en organisatie met succes begeleid op diverse sociale media kanalen.  

De centrale vraag  van de avond wordt:
Hoe zorg ik er voor dat een fan op social media een betalende klant wordt?

Enkele vragen die aan bod zullen komen zijn:
-    De 4 stappen naar een goed social media plan
-    Welke fases legt iemand af van fans tot klant?
-    5 checks waaraan goede content voldoet
-    Hoe maak ik een goede contentkalender?
-    de ultieme tip voor goed contentmanagement

Na de presentatie is er tijdens het ronde tafelgesprek ruimte voor deelnemers om hun vragen te stellen en verder in te zoomen op hun persoonlijke casus. Er is maar plaats voor 6 personen, dus op deze manier komt uw bedrijf zeker goed aan bod.

Programma donderdag 20 maart en 3 april
Het programma duurt circa 2,5 uur. Voorgestelde programma voor de avond ziet er als volgt uit:

19:30    inloop en ontvangst met koffie
20:00    presentatie social media kompas
20:10    aanvang training
21:30    ronde tafelgesprek
22:00    afsluiting/borrel

Kosten
De kosten voor de training inclusief voorbereidend gesprek bedragen € 75,- (excl. btw) per deelnemer.

Inschrijven
Indien u mee wilt doen aan deze training kan dit telefonische aan Jasper worden doorgegeven. Na betaling van de factuur bent u zeker van een plaats.

Waar en wanneer
Datum: Donderdag 20 maart & 3 april 2014
Aanvang: 19:15 uur
Locatie: Studio Yoman, LeoXIIIstraat 90e, Tilburg


ID nr:8
Pagina titel: Extra Functies CMS
Long titel:
Beschrijving:
Samenvatting:

Content:
1