CMS systeem MODx

CMS systeem MODx
Yoman maakt gebruik van het gratis Open Source MODx systeem. Het systeem MODx is vanwege het gebruiksgemak en de vele configuratie mogelijkheden gekozen als basis van voor het maken van websites. Met deze applicatie kunt u zelf op eenvoudige wijze uw pagina’s en foto’s beheren. Het is een veelzijdig systeem waarin ook maatwerk-applicaties gebouwd kunnen worden. Met MODx is qua design veel mogelijk, hierdoor wordt een typische CMS-look voorkomen.

Veiligheid
Omdat er veel mensen aan deze Open Source ontwikkelen worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. U beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Open Standaarden en structuren
De ontwikkelingen in de Open Source markt kennen een ‘open’ karakter. Hierdoor kunnen
koppelingen met andere systemen eenvoudig gerealiseerd worden. Vaak worden de open standaarden uit de Open Source markt overgenomen als de standaard in de markt. U bent er dus van verzekerd dat uw systeem eenvoudig met andere systemen kan communiceren.

Licentiekosten?
MODx is een Open Source, het kent dus geen licentiekosten en wordt door actieve gebruikers ontwikkeld. Om het wiel niet opnieuw te hoeven uitvinden zijn er veel modules gratis online te downloaden en te implementeren in het MODx systeem. Op deze manier kunnen we de website uitbreiden met goede applicaties.